Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Ooookej

5 kommentarer

Då ska snart sista påsen med tarmrengörande medel intas. Inget jag direkt ser fram emot. Fy fan va räligt det är. Det är till och med så jag längtar efter proteindrycken.
Jakob har fått tillåtelse att duscha snabbt sen måste badrummet vara ledigt, synd man bara har ett.

Lars sitter i köket och pratar med sin mamma. Hästar på g tror jag. Han rabblar siffror och lopp om vartannat. Emellanåt höjer han rösten……” nä jag sa 8 …hör du dåligt ” och så får han rabbla allt en gång till. Nu hör jag nåt om Revaxör och att hon borde spola öronen 😉 Tror inte det hjälper. Hon fyller snart 84 och börjar bli lika döv som min mamma är ibland. Min käre pappa hade förresten varit ute och cyklat idag. Trodde han. Han sa till mamma att han hade varit i kolonin men att han nog hade varit nån annan stans också men han visste inte var. En vacker dag hittar dom kanske inte hem nån av dom.

5 thoughts on “Ooookej

  1. Blev påmind om min morfar nu, vissa dagar glömmer han allt, ja tom att äta så min moster har gjort ett schema åt honom där han ska pricka i när han ätit – bara det att han vill vara förutseende så han fyller i tills dagen efter, inte så smart kanske för då vet han ju inte om han ätit ändå :)Du har varit duktig som stått ut tycker jag!! Bra jobbat!!

  2. Sarah: man får nästan skratta lite mitt i eländet. Din morfar tycker klart att det är lika bra att kryssa för två middagar åt gången och så blir det så fel 🙂

  3. Lycka till med undersökningen idag. Kram Carina

  4. Tack Carina. Ska snart ge mig iväg. Ska bli skönt att få det gjort. Jag är mest bekymrad över att jag är så hungrig, resultatet av röntgen är av noll intresse just nu =)

  5. hoppas allt gått bra det är nästan värst dagen innan när man skall dricka det där äckliga usch men sedan får du äta idag skönt att det blir gjort du hör väl av dig när det är färdigt Kram Monica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s