Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Hypnotiserad

4 kommentarer

Tror att jag strax ska dra mig tillbaka med Hypnotisören. Den är väldigt hypnotiserande( heter det verkligen så?) kan knappt lägga den åt sidan.
Munnen som var helren efter besöket hos tandhygienisten besudlades nästan genast med lite Bomba-kebab. Måste ta alla chanser när jag är i närheten. Gott !
Nu i kväll blev det en ganska misslyckad kycklinggryta med ädelostsås. Misslyckad för att det var den sämsta kycklingen vi någonsin köpt. Äckliga små knöliga bitar fulla med fett. Tvi. Men såsen blev god 🙂
Det har handlat mycket om fickor de senaste dagarna. Tarmfickor igår och tandfickor idag. Fast jag hade inga tandfickor, så den jakten var förgäves. Tur för mig det. Kan jag ha lika stor tur med tarmfickorna? Tveksamt.
Och så vill jag bara be om ursäkt för att jag än en gång har ändrat bakgrund här inne. Kan inte bestämma mig, det finns alldeles för många fina att välja på. Med det vill jag säga att det kommer att hända igen. Snart.

I morgon blir det Landskrona IP och BoIS – Degerfors. Vinterjackan åker på igen och förmodligen två par trosor så inte ändan fryser.

4 thoughts on “Hypnotiserad

  1. Hallå!Det var den kycklinggrytan Lars satt och skröt om på jobb i dag alltså….! Ha ha ! Tur att jag åt annat!//TN

  2. Kul att Henke tränar Bois, har en sambo som har örnkoll på sport.Ja, boken är riktigt riktigt bra måste jag säga, man fastnar. Ha en fin helg, må gott.

  3. Tomas. Ja han kunde ju knappt veta då att kycklingbitarna i påsen inte var så kul. Vadå "tur att jag åt annat"? Ja du skulle väl inte äta här vad jag vet??

  4. Fröken Ellinor : ja det är kul med Henke men för mig och sonen som är Hif:are känns det ändå lite konstigt, men man vänjer sig väl. Men det ska bli kul att se matchen idag. Håller alltid en tumme för BoIS =) Hoppas du också får en härlig helg. Här skiner solen för fullt redan !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s