Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

2 thoughts on “Jag ångrar

  1. eeeeeeeeeeeeeeeew………..

  2. Åh dofter, det borde jag lägga till i min lista. Man blir känslig som en spårhund när man är gravid och ALLA, jag menar allt och alla luktar.Tack snälla, jag grät när jag läste din kommentar. Vi har haft svårt att bli gravida och jag har förlorat barn tidigare, så därför känns det alldeles alldeles fantastiskt. Lite krämper får man vackert ta på köpet :-DStor kram till dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s