Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Snart luftfri

2 kommentarer

God morgon
Jag jobbar fortfarande på att bli luftfri, vågar knappt gå ut av rädsla för att flyga iväg 🙂 Nädå, jag bara skojar. Känner mig nästan som människa igen så gott det nu går. Idag ska jag samla vuxenpoäng. för det måste det väl vara om man ska gå till tandhygienisten? Jag har aldrig varit hos en sådan men när jag var hos tandläkaren senast så tyckte han att det var dags. Mumlade nåt om tandfickor och mellanrumsborstar och nåt annat som jag inte lyssnade på. Gissar att jag kommer att få en lektion i hur jag ska borsta tänderna och hur jag ska fnatta runt med tandtråd och grejor. Jaja, jag ska lyssna. Och om jag känner mig själv rätt så glömmer jag allt efter en timme. Såvida hon inte kommer med nån skräckpropaganda om tandlossning och andra hemskheter. Jag vill inte tänka på sånt. Det är så jädra tradigt. Jag vill hellre tänka på krämer och ögonskuggor och fotboll och GT och andra skojigheter. Men man kan förstås inte vara så ytlig hela tiden ( eller?) så JAJA jag ska lyssna.
Skulle det förresten inte vara fint väder idag? Vardå i så fall?

2 thoughts on “Snart luftfri

  1. när det gäller tandlossning så är jag jävlit ytlig hela tiden..

  2. Malin : du är för ung för att behöva tänka på tandlossning. Om tio år kan du börja bekymra dig. Eller tjugo 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s