Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

2 thoughts on “OLLE !!

  1. Haha, nej det var inte Olle!! Men det hade inte varit helt otroligt……..han har nog sina fiender.Han satt tryggt framför teven vid den tiden. Det händer mycket på Råå. 10 miljonersvinst, rån och beskjutningar. / Christel

  2. What? Nu blev vi avundsjuka. J står som bäst och klä på sig mer kläder för han fryser så…Förresten, vad fint du har gjort fixat här inne. Snyggt!Man förstår ju varför vissa kids är som de är när man ser föräldrarna in action. Jag brukar inte bry mig då jag är rätt luttrad i mitt yrke men sitta på restuarang och och bara släppa allt fungerar liksom inte…Njut av kvällen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s