Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Garderober och lite annat skit

Lämna en kommentar

Sista dagen på min lilla semester idag. Det innebär tvätt och så ska jag omorganisera några garderober. Jakobs garderober är nu mina och jag ska i fortsättningen slippa trycka in kläderna så att de blir skrynkliga som dragspel. Det finns dock en rädsla att överlåta mer garderobsutrymme till Lars. Hans ekorrsamlande kan ev go bananas.
Sedan ska dagen avslutas med mat och bio med mina arbetskamrater.
Och solen skiner. Och kaffet är klart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s