Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

FredagsGT, lite dans och sedan zzzzzzzzzzzzzzz

Lämna en kommentar

Jag har inlett helgen på sedvanligt sätt. Dvs djupt nersjunken i soffan med min GT. I kväll härskar tystnaden här hemma. Mannen är ute på galej med sina arbetskamrater och jag gör som jag vill. Vilket jag ju iofs oftast gör ändå.

Väntar på att Lets Dance skall börja. Kanske somnar jag mitt i men vad gör det om hundra år.

I morgon är en röd dag trots att det inte är en helgdag eller söndag. Vg se tidigare inlägg om ni inte fattar.

Det är det enda som är planerat denna helgen. Hur skönt som helst.

Om jag har tur så blir nästa vecka väldigt kort. Planen är att jobba måndag och halva tisdagen. Onsdag är ledig dag för alla och sen har jag semester torsdag och fredag.

På torsdag har jag en tid för synundersökning hos Memira. De senaste åren har min syn försämrats ganska rejält men jag har inte blivit färdig att fixa glasögon. Jag har ett par gamla terminalglasögon på jobb och billiga läsglasögon när jag stoppar näsan i en bok men skulle nog behöva ha glasögon alltid. Och det vill jag inte. Men om jag är ett lämpligt offer för ögonlaser vet jag inte. Det visar sig nästa vecka. Spännande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s