Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Louisiana

Lämna en kommentar

Kulturdags

Kulturdags

Yoko Ono
Yoko Ono

Man kunde skriva en önskan eller hälsning och hänga upp i trädet. Lars och jag drog till med Heja BoIs och Heja Hif. det fanns tillräckligt månag andra som önskade fred på jorden o dyl så vi drog till med lite mer egoistiska önskningar/hälsningar.

Man kunde skriva en önskan eller hälsning och hänga upp i trädet. Lars och jag drog till med Heja BoIs och Heja Hif. Det fanns tillräckligt många andra som önskade fred på jorden o dyl så vi drog till med lite mer egoistiska önskningar/hälsningar.

En massa lappar

En massa lappar

Man skymtar Helsingborg på andra sidan Sundet.

Man skymtar Helsingborg på andra sidan Sundet.

En enorm blodbok och en liten staty.

En enorm blodbok och en liten staty.

Många trappsteg.

Många trappsteg.

Ormbunkar i massor.

Ormbunkar i massor.

Inomhus fick man inte fotografera så det blev naturbilder för hela slanten. Men jag kan berätta att vi har sett Yoko Onos rumpa hoppa omkring i en film och diverse andra av hennes märkliga skapelser. Inte så imponerande men kul att ha sett det ändå. Pop art utställningen var klart sevärd. Funderar ni på att se den så kan ni sluta med det för det var sista dagen idag.

Inomhus fick man inte fotografera så det blev naturbilder för hela slanten. Men jag kan berätta att vi har sett Yoko Onos rumpa hoppa omkring i en film och diverse andra av hennes märkliga skapelser. Inte så imponerande men kul att ha sett det ändå. Pop art utställningen var klart sevärd. Funderar ni på att se den så kan ni sluta med det för det var sista dagen idag.

Min klöverdekorerade lunchmacka. Kycklingfilé på 1 cm tjockt rågbröd. Tog tid att tugga kan jag säga.

Min klöverdekorerade lunchmacka. Kycklingfilé på 1 cm tjockt rågbröd. Tog tid att tugga kan jag säga.

 

20130609-204234.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s