Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Ögonen

Lämna en kommentar

Igår var jag på extra koll hos Memira. De senaste dagarna har jag haft lite smärta i ögonen, det har känts lite vasst. Det var ingen fara. Eftersom jag fortfarande droppar antibiotika och kortison två gånger om dagen så kan det göra att ögat blir lite för torrt så jag fick ytterligare droppar som skulle ”smörja” lite.
Men optikern var inte riktigt nöjd med min närsynthet. Den är sämre än den borde vara. Jag ser bra på nära håll men sämre på långt. Det kommer att bli bra men kan ta tid. Dels kan det bli tal om en kompletterande operation om tidigast sex månader och så hänger det också på att min hjärna ska hänga med och fatta att jag verkligen ser bättre.
Jag visste ju detta innan men det bekymrar mig att det delvis hänger på min gamla hjärna. Tänk om den aldrig fattar?
Stackars gamla hjärna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s