Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Hittade och ohittade förfäder

Lämna en kommentar

Idag har jag varit en runda på Donationskyrkogården och tittat till mormor och morfar. Ryckte bort lite ogräs men jag får nog ta med mig en liten kratta nästa gång för mitt lilla ryck gjorde inte mycket nytta. Tror att mamma hade varit nöjd med mitt besök men jag lovar att fixa till det bättre nästa gång lilla mutti.
Tog även en sväng in om Nya Kyrkogården men hittade inte de gravar jag letade efter trots att mamma väldigt noga har visat mig. Men kyrkogårdar är som labyrinter så jag irrade bara runt. Men det är fint.

20130714-152929.jpg

20130714-152944.jpg

20130714-153000.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s