Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

The Tryck

Lämna en kommentar

Jag hade fortfarande alldeles för högt tryck när jag var hos distriktssköterskan idag. Så pass högt att hon sprang iväg och fixade en läkartid direkt till mig. Och nu sitter jag här med min nya meducin. En pilla varje dag. Ja jag ska lyda. Uppföljning kommer såklart att ske så ni behöver inte oroa er.

Och du Janet………..du hade rätt om promenaderna men jag tar på mitt eget ansvar att även ordinera lite nagellack.

B

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s