Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Tur att ingen vet

3 kommentarer

Jag går upp, ut i köket och sätter på kaffe, in i duschen, tvättar hår, kliver ur duschen, torkar mig, deodorantar mig under armarna och fortsätter med att kämpa på ett någorlunda fejs. Dags för kläder och då slår det mig…. Deodorant? Varje morgon samma sak. Jag får känna efter i armhålan om där är lite klibbigt. Där är ALLTID lite klibbigt.
Dricker mitt kaffe i total tystnad och totalt mörker. Spelar lite spel med mobilen och fejsbukkar. Dags att gå, på med ytterkläder osv. Greppar matpåsen och handväskan, öppnar ytterdörren och tar ett steg ut. Pling i huvudet! Har jag dragit ur sladden till kaffekokaren? Går in igen och kollar. Jag har ALLTID dragit ut sladden. ALLTID.
Det är fan i mig tur att ingen vet hur jag håller på.

3 thoughts on “Tur att ingen vet

  1. Alla har vi våra kors att bära 🙂 ! Men, vi tycker om dig ändå! Kram!

  2. Ja, JAG är väldigt glad att jag är ensam på morgonen:-))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s