Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Dagen började ju så bra

2 kommentarer

Med gofrulle och paket och tyvärr slutade den på allra sämsta vis.
Jag har aldrig någonsin varit rädd på en fotbollsarena. Inte någonstans.
Idag var jag rädd. När nyheten att en Djurgårdssupporter hade mist livet nådde Olympia och allt blev kaos då blev jag rädd. Jag försökte skicka sms och ringa till Jakob som fanns i HIF-klacken men det gick inte. Tack och lov så hade han tagit sig ner till vår sektion och stod och väntade när Lars och jag kom ner. Vi beslöt oss att gå ut via södra utgången och sedan tänkte vi gå via smågatorna hem. Det gick inte. Vi kommer ut och går mot Stenbocksgatan när det kommer en flock killar rusande och skrikande mot oss. Jag hinner inte tänka var jag ska gå förrän jag känner att Jakob tar mig i handen och drar iväg med mig. Ser Lasse försvinna åt ett annat håll och skriker att han ska komma men han hör inte. Han bara travar rakt fram. Han sa sen att han bara hade en sak i huvudet och det var att han skulle undvika ögonkontakt. Vi tar oss över gatan och jag ringer Ulf ( vän, ex, Jakobs pappa) som bor i närheten och säger att vi är på väg till honom för att ta skydd. Vi är där två minuter senare och tänker pusta ut på uppfarten för att sen gå hem. Det kan vi glömma. Några sekunder senare så kryllar det av svartklädda individer i trädgården och vi rusar in och låser dörren. Kikar ut genom köksfönstret och ser hur dessa individer slänger sig över häcken för att undkomma polisen. Vi går genom huset och tittar ut på gatan där det väller fram ännu fler individer. Rätt som det är plockar nån upp en sten och drar den rakt mot rutan där vi står så glasskärvorna yr.
Helt galet allting.
Denna födelsedagen kommer jag aldrig att glömma.
Den avslutades med god middag hos Lars och en liten tårtebit till efterrätt. Orkar ni med lite bilder så kommer de här.

20140330-202829.jpg

20140330-202854.jpg

20140330-202904.jpg

20140330-202918.jpg

20140330-202933.jpg

20140330-202943.jpg

20140330-202954.jpg

2 thoughts on “Dagen började ju så bra

  1. Ja herregud detta trodde jag vi aldrig skulle behöva uppleva – men våldet får aldrig vinna över sporten –

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s