Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Annars mår jag bra

4 kommentarer

Börjar semestern med ett stort glas tallbarrsvatten. Fasen också att jag ska vara så igenmurad i ögonen. Kan inte det här pollenskitet vara över snart? Ska jag behöva dra med tallbarr till London? Undrar vad tullen hade sagt om det.

Jag får ladda ordentligt innan vi åker och hoppas att det ger med sig.

Glaskroppsmöget känns bättre idag så det är nog som ögonläkaren sa att det försvinner av sig själv. Fasligt irriterande att nästan hela världen blev suddig just som jag började se perfekt efter ögonlasern igen. JÄr det nån som jävlas med mig?

Det är inte lätt att bli gammal alltså.

Nu får jag ta min blodtryckstablett också.

 

4 thoughts on “Annars mår jag bra

 1. Jag kan skriva ut ett recept på tallbarren…..jag har licens på det, så blir det lättare i tullen:-))
  Hoppas det skitet ger med sig så du kan se London klart…..
  Ha en riktigt go semester o hälsa Bettan:-))

 2. Looondon!!! Tror jag tar de futtiga kronorna som jag hunnit spara ihop till NY resan och åker till London istället… Har ju faktist aldrig varit där i Juni. Tror jag. 🙂
  Hoppas både ögona och pollen ger med sig.
  Ha en fantastisk resa!

  Tips: om ni aldrig ätit på Bumpkin http://www.bumpkinuk.com/ så gör det! Asgod engelsk mat.

  • Jag har också en ganska starkt längtan att få åka till New York men av någon anledning blir det alltid London ändå. Men vem vet, en vacker dag så flyger jag kanske åt andra hållet. London är alltid bra oavsett vilken årstid det är, man får bara anpassa aktiviteterna. Men det är mysigt på vår och sommar när man kan strosa runt i parkerna. Vi tänkte försöka ta oss till Hampstead Heath denna gången och se vyn över hela staden. Om vädret tillåter. Men det verkar bli rätt ok nästa vecka.
   Tack för restaurangtipset, det är alltid kul att testa nåt nytt. Och bra engelsk mat kan ju ibland lysa med sin frånvaro 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s