Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Årets första, andra

Lämna en kommentar

…… och till och med tredje dopp avklarade.  Himmel så skönt. Men att det skulle vara 22 grader i vattnet det betvivlar jag starkt.

Tog en lång cykelrunda och landade till slut vid handikappbadet vid Vikingsberg. Där känner jag mig hemma. Perfekt lång brygga/ramp att gå ut i vattnet från och slippa stenar i strandkanten. Jag skojar inte  om handikappade men även en halvgammal tant som jag kan behöva ett räcke att hålla i. Man är ju inte så rask som förr.

Det är rätt kul att ligga och tjuvlyssna på medbadarna. I och för sig så behövde jag inte direkt spetsa ögonen för folk pratar inte tyst. Roligast/grinigast idag var mannen som kom med sin fru. Han ställde sig mitt på stranden och sa ”här är ju bara sooool”. Frun suckade djupt och förklarade tålmodigt att ”vi är på en strand”.

Och så har vi mannen som gick ner till strandkanten, fyllde en termos (!) med vatten, hällde det över sig och sa ”nu har jag varit i”. Det finns olika sätt att bada.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s