Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Sista semesterdagen

Lämna en kommentar

Nu är den här. Sista dagen på semestern. Buuuu. Fast inte så mycket buuu i alla fall. Vi har haft en skön semester. Lugn och fin. Ingen stress. Inga måsten. Det enda störningsmomentet är gubbarna på gatan som fortfarande envisas med att borra, banka och släpa runt extremt stora rör klockan 6 på morgonen. De ska vara glada att de lever.

Om jag ska vara riktigt ärlig så längtar jag en aning efter mina arbetskompisar. Jag fick ett ryck igår och drog iväg Sussi på ett AW. Några timmar i solen med vin/cider och vars en gigantisk räkmacka. Tur vi bad om räkmacka utan macka för annars hade vi nog fått lämna halva.
Fick lite uppdatering om kaoset på jobb. Det ser jag inte fram emot att komma tillbaka till men det är bara att bita ihop och göra så gott jag kan.
Dessutom väntar ju mitt sommarjobb de närmsta tre veckorna. Just nu kommer jag inte ihåg något alls av vad jag ska göra haha. Pia, du har väl gjort 800 manualer till mig? 😉

Igår köpte jag ett par skitsnygga jeans på rea. De passar inte. Men kostade bara 200 spänn. Nu utmanar jag mig själv att komma i de där brallorna. Min egen Skaldemanutmaning. Nån gång ska de passa. Säger inte när.

Nu mina vänner ska jag strax packa ihop mig och cykla till playan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s