Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Härligt väder idag

3 kommentarer

I alla fall om man känner för att vara inne och städa och glo på friidrott. För det är det jag tänker göra. Petar in en middag med Lars också.

Apropå städning. Jag fortsätter min sk flyttstädning. Ligger och kryper i köket och torkar lister och det där äckliga gallret under kylen. Rotar i garderober och slänger. Micron har åkt ut. Äcklig gammal sak. Och vet ni hur mycket damm det bor bakom element? 

Det som skrämmer mig är att jag är så himla lättlurad. Lurar mig själv mao. Tänk om jag städar i onödan?
Fast om jag ska vara ärlig så pausar jag väldigt mycket. Mer paus än städning. Mest skryt alltså.

Igår kväll hade jag långa byxor och riktiga skor på mig för första gången på väldigt länge och det var ju en himla tur. Vi var på The Tivoli och lyssnade på Dummy Brothers. På verandan. Inte varmt kan jag säga även om vi var invirade i filtar och koftor. Men kul ändå. Tyvärr fick vi gå innan det var riktigt slut men vi hann ändå höra en snutt på Tele Kajs inhopp. Det var inte igår.

3 thoughts on “Härligt väder idag

  1. Så postverket kör lilla mjölkrundan åsse?!

  2. Sikken sörvis…både mjölk o tallbarr levererat till dörren:-))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s