Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Blondie och jag

2 kommentarer

Inte min vanliga Blondie, dvs Debbie H utan serietidningsvarianten.

Hittade dessa på en loppis i Ystad och eftersom de var från det gyllene året -56 slog jag till.

När jag skulle betala sa gubben som sålde dem ”ja dom är gamla”.

Lika gamla som jag säger jag då och tror att han ska kontra med att jag absolut inte ser så gammal ut. Det gjorde han inte. Han sa inte ett skit. Inte ens när jag klämde i med att det var en fin årgång. Gubbe.

 

 

IMG_1073.JPG

2 thoughts on “Blondie och jag

 1. Haha
  Femtiosexorna, dessa mytomspunna, lyckosamma, framgångsrika, en UTSÖKT årgång minsann. Essen strösslades omkring… skid o tennis-kungar, sprintdrottningar, musikgeni som spelade Rock´n and reelin åsse som kronan på själva verket – DU ❤
  De va tiiider, helt enkelt!
  Jevvra GUBBE!
  Kram
  ps jag filar fortfarande på idén…

  • Ja han ångrar nog sig nu. Tänk att han inte fattade att jag nästan också är en kändis -:)
   Fila lugnt Maria, det är ingen brådska

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s