Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Testad

Lämna en kommentar

Fredag och idag ”råkade” jag ut för min första drogtest på jobb. Testad för cannabis, amfetaminer, kokain och opiater. Tror att jag klarar mig. Det hade varit värre om de testade koffein. Det hade varit totalt överslag. Inte för att jag har druckit så mycket kaffe den senaste veckan men jag tror att min insida är marinerad i kaffe. Med en lite touch av Aloe Vera.

Strax är det dags för en tur till teatern och genrep av Pelle Erövraren. Ser mycket fram emot detta.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s