Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

För mycket

Lämna en kommentar

Just nu känner jag att jag skulle vilja kräkas på livet lite. Det är för mycket nu. Saker som jag inte kan göra nåt åt, andras skit. Plus små saker som blir väldigt stora saker bara för att jag är så trött.

Ska jag börja packa? Måste hallen målas om innan jag flyttar och i så fall när? Måste jag ta ner den där förbaskade spegelväggen i hallen? Speglar som är limmade på väggen. Alltså kommer hela tapeten att följa med. Den (spegeln alltså) satt där när vi flyttade in men är jag ansvarig för det? Jag kan ju ringa och fråga men giter inte. Totalt orkeslös.Det känns som om jag har gått i baklås, både kroppsligt och hjärnsligt.

Kan jag bara få lov att trycka på en knapp och *poff* så är jag i januari 2015?

Jag tror att jag åker till Maxi och köper en kalkon i stället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s