Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Nya krafter

Lämna en kommentar

I natt sov jag dåligt. Flera timmar sov jag inte alls. Jag vaknade strax efter ett och började fundera på om mina möbler går in i hissen när jag ska flytta, om och när jag ska köpa nya bokhyllor osv osv. Små saker blir alltid stora på natten och jag brukar alltid säga att jag sover bra men det har jag fått äta upp på sista tiden.
Tack och lov så kunde jag flexa hem vid 13.30-tiden så nu har jag sovit en stund och är ”pigg” igen och kan fira fredag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s