Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Korv, mos och spik

Lämna en kommentar

Min rygg krånglar fortfarande. Och, ja jag vet att jag borde göra något åt den men jag har inte tid. Spikmattan får göra jobbet så gott det går i stället.
Idag har jag fått lite bärhjälp med tvätten och en bokhylla som åkte i sopan. Hjälpredorna fick betalt i mat. Sista söndagsmiddagen på denna adressen fick bli en gammal klassiker. Ugnsbakad falukorv och potatismos. Plus lite brysselkål.
Nästa helg går flyttlasset. Jag begriper inte riktigt hur jag ska få styr på allt för hur mycket jag än packar (och slänger) så verkar det finnas lika mycket kvar. Det förökar sig. Även om jag har denna lägenheten kvar hela december så vill jag få med så mycket som möjligt i ett svep. Inte så kul att behöva springa hit sedan och hämta grejor.
Igår var här tre olika lägenhetstittare på besök. Märklig känsla att släppa in okända människor som går runt här och tittar. Någon väldigt entusiastisk och någon helt nollställd.
Kändes knäppt.

IMG_1436.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s