Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Om att sova

Lämna en kommentar

Jag har alltid sovit som en sten men den senaste tiden har den stenen försvunnit och ersatts av något annat. Av något jag inte gillar alls, Antingen vaknar jag kl 5 och kan inte somna om eller så blir det som i natt. Vaknar nån gång runt 2  går på toa och kan inte somna om. Är klarvaken. Lika bra att läsa lite. Somnar om efter ca två timmar. I natt har jag dessutom drömt så jag vaknade rent torr i munnen av skräck. I drömmen kom jag hem  och fann hela huset fullt av ambulanspersonal och polis. Lars hade blivit skjuten i huvudet av en okänd gärningsman. Ni hör ju att jag läser alldeles för mycket deckare. Livlig fantasi har jag också.

I drömmen kom det dessutom fram en kvinnlig polis och pussade mig tre gånger på kinden innan hon berättade vad som hade hänt. Så gör de inte i verkligheten va?

Men god morgon i  på er i alla fall. Nu ska jag dricka julkaffe och planera dagen. Nä förresten. det behöver jag ju inte. det gjorde jag i natt-

Ha en go fredag.

PS Lars om du läser detta så kan jag meddela att det gick bra. Det var bara en skråma 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s