Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Tryckkokare, del 88

Lämna en kommentar

Jag ska inte plåga er med en massa kärringsnack om mitt tryck men måste ändå ”gnälla” lite. Det är fortfarande för högt trots mediciner och jag är yr och mår skit. Så! Det var det.
Ett ljus i mörkret är att vårens Londonresa är bokad. Denna gång reser jag med en arbetskamrat som aldrig varit där. Det ska bli kul att leka reseguide. Det enda jag inte har riktig koll på är tunnelbanan. Jag är ju van att åka med min personliga ledsagare och han pekar och jag bara hänger med. Men jag lovar att hårdplugga tunnelbanekartan. Eller så åker vi buss. Mycket lättare för då ser man ju var man är.
Jag tackar nån högre makt att denna veckan snart är slut. I helgen ska jag bara sova.
Låter som om det är halv storm ute igen. Festligt.
Ha en bra dag på er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s