Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Söndagsplaner

Lämna en kommentar

Idag ska detta fönster ⬇️ få en rullgardin och även en vanlig gardin om jag har tur och Jakobs borrmaskin håller. Nej, jag ska inte borra själv det överlåter jag åt sonen. Annars hade nog väggen sett ut som en Schweizerost.
Jag putsade fönstret igår. Den paniken jag fick när jag skulle vända fönstret, den skojar man inte bort. Jag är inte van vid fönster som ska vändas och det kändes som om hela klabbet skulle släppa och ramla fem våningar ner. Och inte blev det bra heller. Jag var kallsvettig och slarvade så det blev randigt och fult. Nästa gång ska jag be någon annan vända det.

IMG_1936
Men först mycket kaffe till frukost.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s