Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Nästan som första gången 

1 kommentar

Att resa till London med en förstagångsåkare är lite som att vara där första gången själv. Alla de typiska sevärdheterna ska besökas. Och det är bara kul. Vi har hunnit med en del och ändå har vi tagit det ganska lugnt. Dels pga av min fot som svek mig redan första dagen genom att vika sig på fel håll och dels pga att vi hade bestämt oss för att inte fnatta runt som två dårar. 

Vi har haft perfekt resväder. Ca 15 grader och växlande molnighet. Ibland såg det oroväckande ut men icke en enda droppe regn har fallit på våra huvud. 

Sista dagen är enda gången det blev lite körigt. Vi åkte för att kika på Buckingham Palace och väl där insåg vi att det kanske inte var det smartaste valet. Enormt mycket folk stod och väntade på att få se Bettan åka iväg för att hälsa på det senaste tillskottet i den kungliga familjen. Men vi lyckades krångla oss därifrån genom ett myller av japaner, selfiepinnar och bobbies. 

   
Utsikt och tantgroupie från London Eye

   

  

  

 Afternoontea at Crusting Pipe i Covent Garden. Trevligt ställe men de som står utanför och sjunger opera borde få en sandwich instoppad i truten. Tack och lov fick vi bord långt in i lokalen så sången hördes bara som ett irriterande surr. 

  

  Sussi letar fritt wi-fi

 De obligatoriska protesterna utanför 10 Downing Street 

   Stadig frukost och lunch, en och annan Guinness och GT höll energin på topp så trots min krångliga fot så blev det en hel del steg i räknaren. Vi lyckades till och med åka både tunnelbana och buss och komma dit vi skulle. 

  

  

  Tack Sussi för bästa ressällskapet. Du har varit väldigt tålig -:) 

  

One thought on “Nästan som första gången 

  1. Underbara bilder ~ och London är bara 💙🇬🇧💛🇬🇧💙

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s