Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Idag är jag riktigt på hugget

2 kommentarer

Går in om Hemköp på vägen hem för att handla lite nödvändigheter (stavas Tonic). Langar upp mina varor på bandet och väntar på att personen som sitter i kassan ska titta på mig. Oh no! Hon börjar slå in mina varor utan att så mycket som slänga ett getöga på mig. Jag säger hej. Hon muttrar. Fortfarande med bortvänd blick. Jag blir rätt irri och säger ” ursäkta men stör jag dig?”. Hon stirrar helt oförstående och jag säger att det hade varit rätt trevligt av henne att titta på sin kund. Mer mutter. 

Jag betalar, går ut, ringer butikschefen och förklarar. Andas ut lite för jag är inte den enda som klagat. 

Går hemåt och svänger in på Torino för att köpa falafel. Ställer mig vid disken. Full aktivitet och managern snackar för fullt med sin  personal. Telefonen ringer, jag försöker få ögonkontakt för jag var ju faktiskt före personen i luren. Nädå han lyfter och svarar. Tar en beställning och lägger på. Jag drar efter andan för jag tror att det kanske kan vara min tur. Oh no! Det ringer igen och fanskapet svarar! Nu blir jag arg igen och säger att det faktiskt var min tur. Får till svar ”jag måste ta detta”. Hej då säger Ann och går. 

Herr Alda bredvid fick göra en macka till mig i stället. 

Är jag månne osynlig idag? 

Nåväl jag överlever. I morgon kommer Johanna och vi ska gå på bröllop. Mat och dryck är planerat in i minsta detalj även här hos 22:an. 

Trevlig helg alla. P&K 

 

2 thoughts on “Idag är jag riktigt på hugget

  1. Näää, du är inte osynlig. Jag såg ju dig när du talade om för mig att du var där…….;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s