Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Glad Midsommar 

Lämna en kommentar

Potatisen är skalad, kylen är proppad med mat. Jag har snabbstädat ( man skall icke överdriva ) bäddat och dukat. Återstår att hyfsa till mig själv men det går snabbt. Har några timmar att slå ihjäl innan gästerna kommer. 

Jag får nog trotsa vädrets makter och gå ut en sväng. Jag kan ju inte bara ligga i soffan och lyssna på musik. Eller? 

Hur som helst så önskar jag er alla en trevlig midsommar. Vädret är skit men det är av mindre betydelse. Just nu är jag väldigt glad att familjen har det bra, att gammalt groll är glömt och att framtiden just är en FRAMtid. Inte se bakåt, det lönar sig inte. 

Puss å kram å va snälla mot varandra. ❤ 

  
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s