Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Keep Calm

Lämna en kommentar

det är äntligen fredag. Igen. Räknar ner mot semestern nu. Bara två veckor kvar sedan har jag ledigt i tre veckor. Jag kan inte ens komma i närheten av att kunna förklara hur skönt det ska bli. Jag har inte mycket planerat mer än en liten roadtrip med Johanna. Ut i spenaten ska vi. 

Det är byggröra på jobb. Huset håller på att sprängas av ny personal som ska in så nu rivs det väggar och sätts upp nya i en hiskelig fart för att göra mer plats. Nästa vecka lämnar jag mitt lilla egna kontor för att flytta in i ett större med 3-4 andra. Det blir nog bra. Jag har ju jobbat så förut. Vi har inget val mer än att se till så att det blir bra. Om alla hjälps åt så fixar vi det. 

Det är även byggröra privat men det lär jag få återkomma till.  

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s