Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Hello

Lämna en kommentar

Solen gör sitt bästa för att krypa fram bakom molnen och jag gör mitt bästa för att få igång min gamla kropp. I natt har jag sovit så jäkla illa. Kryp i benen och kramp i tårna. Jag brukar sova som ett barn men icke i natt. Har varit uppe och hoppat flera gånger för att försöka få bort tåkrampen. 

Vet inte vad jag ska skylla på. Teatern i går kväll kanske. Jag och Sussi var och såg Scener ur ett äktenskap. Och det var verkligen alla sorters scener ur ett äktenskap. Helt fantastiskt att två personer på scen kan få en att sitta blickstilla och lyssna i över två timmar. Och hur kan de komma ihåg alla repliker? Jag har aldrig någonsin hört någon prata så mycket.

Kanske därför jag inte kunde koppla av sedan. 

Gå och se den om ni kan. Min recension = Något av det bästa jag sett.   

Ha en bra fredag på er ❤

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s