Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Om två förvirrade kusiner

Lämna en kommentar

Hur kan man inte hitta rätt i Ängelholm? Åsa och jag trodde inte det var möjligt att vi inte skulle hitta målet när vi begav oss till Ängelholm igår för att se Torsson. 

Lätt kaxiga parkerar vi och går en bit och inser att vi inte har en aning om var vi ska. 

Nilssons Skafferi ska vi till och vi har väl båda en bild av något publiknande ställe som helt käckt bara ska dyka upp. Det gör det inte. Vi fnissar oss lite halv fördärvade, plockar upp mobilen och sätter igång gps:en och blir icke ett dugg klokare (hur nu det är möjligt). Mer fniss. Vi går vidare och inser att vi åtminstone går åt rätt håll men Nilsson dyker inte upp. Till slut får vi bita i det sura äpplet och fråga två tjejer som går förbi. Jo men det är ju här i biblioteket, på andra våningen. Glasklart! Vi är i princip utanför ingången. Bra skyltat. 

Nå, äntligen framme. Vi kliver in och upp och befinner oss i bibblans matsal. Så charmigt. Men när lokalen så småningom fylls med folk och ljuset dämpas så försvinner matsalskänslan. 

Rätt kul att studera och höra på folk runtomkring. Två ”herrar” blev väldiga ovänner om något och den ene hotade med att ge den andre en näskrok. Inte visste vi vad det var men han stod upp och hytte med ena handen och var färdig att dra upp lång och ringfinger i den andres näsa. Synd han inte gjorde det. Hade varit lite kul att se. Näskrokshotarens  dam blev lite upprörd och tyckte att hennes kväll var förstörd. Men inte värre än att hon sedan stod och jazzade framför scenen med ett glas rött i varje näve.

Och så såg vi en sugpropp. Hon satt i knäet på sin man och riktigt sög sig fast i hans mun. Han verkade måttligt road för han lutade sig så mycket bakåt så stolen höll på att välta. Men sugproppen verkade nöjd. 

Och Torsson då?  Torsson är alltid bäst. En glädjepilla. Bos underfundigheter var på topp och jag kan inte bli annat än glad av musiken. 

Tack Åsa att du drog med din gamla kusin ut på äventyr ❤

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s