Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Jag tror inte

1 kommentar

att jag släpar in nån gran i år. Det är visserligen vackert men fasen så jobbigt när den börjar barra. För att inte tala om hur irriterad jag blir på slingan som bara snor ihop sig. Nä det hör jag ju själv att det går åt skogen. Kanske en minigran. Kanske ingenting. Jag får nöja mig med att kika på andras granar. Smyga runt i kvarteret efter mörkrets inbrott (känns som om det är mörkt alltid nu) och kika in.

Nästa helg och inte en minut innan tar jag fram julpyntet. Några tomtar som får komma fram ur sitt ide, det får räcka. 

Lite bilder från igår. Det är vackert med alla ljus. 

Gubben som står mitt i nedersta bilden känner jag inte men han kände visst för att stå i vägen. 

Trevlig fredag. 

    
 

One thought on “Jag tror inte

  1. Väldigt fina bilder 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s