Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Måååånd……..zzzzzzz

Lämna en kommentar

Jag är glad att jag har ett jobb. Jag är glad att solen skiner (försöker peppa mig själv lite) Att det är måndag, det är inte lika roligt. Inte just nu i alla fall. Om ett par timmar när jag är lite mer vaken och har fått några koppar kaffe till så känns det nog bättre. 

 HIF:s resultat igår. Vad hände där liksom? Kollaps deluxe!

Men hur som helst så önskar jag er och mig en trevlig vecka.

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s