Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Söndag, städning, surtant och satans människor!

Lämna en kommentar

Försöker städa på balkongen och slänga lite döda växter men det blir inte så mycket gjort idag känner jag för det är svinkallt. Nån påse skräp har jag fått ihop och nu gäller det bara att försöka undgå tanten på första våningen och hennes argusögon på väg till soprummet. Jag kan ge mig f*n på att hon inspekterar vad folk slänger och jag är lite rädd för henne -;)

Satans människor är det par som gjorde sällskap med min grannfarbror upp i hissen häromdagen och passade på att norpa hans plånbok. Vad fan är det med folk? Jag är ju inte direkt förvånad men blir så arg så det blixtrar i huvudet. 

Sen kan man ju undra varför gamla människor går runt med tusentals kronor i fickan men oavsett om du har två eller tvåtusen kronor i börsen så är det dina pengar och ingen annans! 

Slår ett getöga i kylen och undrar om något i denna röra kan kombineras ihop till middag. Nåt blir det väl. Eller inte.  

 
Mycket fotboll på teve i eftermiddag ser jag så jag ska nog få tiden att gå -;)

Trevlig söndag mina vänner. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s