Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Spökskrämma

Lämna en kommentar

Häromnatten gick min radio igång sådär vid 02.24 tiden. Jag hörde Adeles röst strömma från köket ( nej det var inte Hello ). Jag blev faktiskt lite stirr men jag tror ju inte riktigt på mina kollegors teori att det är Fru Pilo som spökar här. Fru Pilo bodde i denna lägenheten när jag var liten. Då bodde jag en våning upp med bror och föräldrar. Fru P störde sig på att vi barn stimmade runt och hon klagade för mamma ibland. 

Jag tror inte att det är hon som grejar med min radio om nätterna men för säkerhets skull har jag nu på mig en spökskrämmarmask.

Den synen tar nog död på vem som helst eller hur?

Nu fattas det bara att min dröm-man ringer på dörren och vill bjuda ut mig. Fast det kommer inte att hända haha. Här är det bara Jehovas Vittne som kommer på oväntat besök. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s