Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Yesterday

Lämna en kommentar

Tack Jörgen och Lena för en trevlig midsommarafton i metropolen Nyvång. Tror inte jag har varit där förr? Men kanske inte sista gången. Hörde något om Limoncello. 

En skållhet dag blev en perfekt skön kväll med mycket prat om högt och lågt och många skratt. Jag kan inte minnas en midsommar med så fint väder. Att kunna sitta ute till midnatt utan att frysa ihjäl hör inte till vanligheterna.

Och du Jörgen…….den där blomman/växten du hade i tre olika upplagor, en liten bit av den kan jag nog hitta plats för på balkongen. 

 De sju sorters blommorna jag stoppade under huvudkudden var totalt verkningslösa. Inte drömde jag om någon framtida man. Vet inte om jag ens har drömt alls. Det enda som hände i natt var att jag vaknade med magknip. För många jordgubbar.

Kanske skulle jag plockat vilda blommor? Dessa var väldigt tama. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s