Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Vill inte….vill

Lämna en kommentar

Vill inte gå och lägga mig för då somnar jag och sen är det måndag när jag vaknar. I och för sig vill jag ju sova för det är skönt, men vill inte konfronteras med den där måndagen. Den innebär skarpt läge med nytt jobb och det kniper lite i maggen när jag tänker på det. Fast det ska bli kul också. Tror jag. I morgon kväll är jag kanske lika pigg som en diskelase. 

På tal om att det är skönt att sova. Hur kan man veta det? Man sover ju. Det är skönt att lägga sig och har man tur så är det skönt att vakna också men just sovdelen är ju omöjlig att recensera. Eller?

Ja ni hör ju hur det vispar runt i denna gamla skallen. Oroväckande svammel -:)

Känns lika snårigt som det gröna på bilden nedan. 

Ja ja, det har hänt värre saker i livet så detta ska väl också gå bra. Och har jag tur så kanske jag snart får lite semester också. Kan behövas. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s