Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Regn och …….regn

Lämna en kommentar

Ligger i sängen och lyssnar på störtregnet och är lite bekymrad. Dels för mina balkonglådor som riskerar att översvämmas totalt och dels är jag orolig att min dejt med Nisse och Kim i kväll ska regna bort. Hellberg och Larsen alltså. Jag  måste inhandla regnskydd hos Clas Olsson. 

Första veckan på nya jobbet är avklarad och det känns som att det har gått rätt bra. Det är ingen som har klagar på någon felbokning i alla fall. Inte så jag har hört det. 

Men det är kaos på gamla jobbet beroende på total personalbrist så det blir nog några timmars jobb i morgon. Men det är ok, nu har jag semester i sikte. Jobbar nästa vecka + två dagar sen är jag fri lite. Låååånga sovmorgnar och mycket sol önskar jag mig. Tack på förhand.

Nu kaffe!! Trevlig helg. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s