Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Goda gärningar

Lämna en kommentar

Tänker belöna mig själv efter att ha gjort två goda gärningar idag. 

Nr 1: Blodgivning. Varsågoda till er som behöver en skvätt. 

Nr 2: När jag passerade genom Knutpunkten på väg till jobb så såg jag en kille stå och knuffa lite försiktig på en annan kille som satt på en bänk. Kille 1 såg lite villrådig ut och jag gick fram till dem. Killen på bänken var noll kontaktbar och det var ett under att han ens satt kvar på bänken. Satt och satt, han var helt hopsjunken. Jag petade också på honom och ryckte honom lite i armen. Han rörde icke en fena. Kille 1 och jag såg oss om efter någon vakt men det fanns ingen inom synhåll så jag gick in till Pressbyrån och bad killen där ( många killar i denna historien känner jag ) att ringa på en vakt.

Gick tillbaka och fortsatte ruska i killen på bänken och försökte prata med honom. Till slut lyfte han huvudet en aning och öppnade ögonen. Jag babblade på och lät förmodligen som hans morsa. Hur mår du?( kanske århundradets dummaste fråga) kan du resa dig? Bla bla bla. Till slut ställde han sig upp. Helt borta i blicken men han stod i alla fall upp. 

Jag hann inte stanna kvar och kolla om det kom någon vakt och kille 1 var också tvungen att gå. När jag vände mig om så sjönk pågen ner på bänken igen. Hoppas verkligen att han fick hjälp. 

Och min belöning för dagens gärningar blir. Tadaaaaaaa!

Ärtsoppa och sedan glass till efterrätt -:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s