Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

På sniskan

Lämna en kommentar

Inte jag. Men mitt hem. Försöker städa men allt blir bara ännu rörigare. Soffa på tvärs, blommor där de inte ska vara. Och mitt i allt en liten lite Treo. Har faktiskt lite spänningar i huvudet efter gårdagen men ska snart ut i solen och lufta mig lite. 

Ska även försöka mota ut Trump som fortfarande surrar runt här hemma och är väldigt irriterande. Går det inte att mota så får det bli avgång med döden för honom. 

Och om ni är alldeles väldigt intresserade av vad jag ska göra den 7/8 nästa år så kan jag meddela att ni hittar mig på Parken i Köpenhamn tillsammans med mina barn och Robbie Williams. Det är något att se fram emot även om det är väääääldigt långt dit. 

Trevlig helg ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s