Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Kors i taket

1 kommentar

Det hände något mycket märkligt när jag kom hem idag. Nästan lika konstigt som om jag helt plötsligt hade börjat gilla whisky eller fått för mig att ta körkort eller börja löpträna. 

Jag fick LUST ATT STÄDA!! Inte bara den där vanliga känslan av att ” Jaja jag måste dammsuga”. Utan LUST. Mycket märklig känsla. Tror bara det har inträffat ett par gånger under min livstid så det var bara att sätta igång. Dammsuga, tvätta golv, byta lakan. 

Nu har det värsta gått över och jag har satt mig ner för att det inte ska gå överstyr. Badrummet får vänta till en annan dag. Jag är ledig resten av veckan så jag måste spara sysslorna och fördela lite jämnt. 

Go kväll

One thought on “Kors i taket

  1. Underbart! Tack för ett gott skratt! 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s