Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Planerar och funderar 

4 kommentarer

Precis som de flesta andra så längtar jag efter våren. Trött på det gråa.

Då hjälper det att planera lite. Fundera över lite utflykter och vad jag ska plantera i min mycket lilla trädgård. 

Den senaste tiden har det även snurrat lite koloniplaner i min skalle men jag trycker undan de tankarna. Vill, vill inte, vill, vill inte. Får fundera vidare på detta när jag blir pensionär. Men det hade varit kul. Kanske. Jag är nog för lat. Eller så går det över styr med alldeles för mycket växter. Kanske jobbigt med grannar som ska lägga sig i allt. Eller alldeles alldeles underbart. 

Med vänlig hälsning, 

Frk Ambivalent

4 thoughts on “Planerar och funderar 

  1. Åbergs utanför Ystad är också ett finfint ställe.
    Tack för att du påminde om Mandelmanns, ska kolla på ett avsnitt nu. 🌸🍀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s