Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Drömmar och dammtussar

4 kommentarer

Nu när den sk sommaren är som den är så är det ju många som pratar om Mallis Italien och andra solsäkra ställen. 

Inte jag. Nix. Efter att ha läst Peter Mays böcker som utspelar sig på (i) Yttre Hebriderna så är det dit jag vill åka, Från första till sista sidan beskriver han landskapet så man ser det helt klart för sitt inte öga. Sen gör det ju inget att det handlar om mitt favoritämne mord också. Det piggar upp. 

Men Hebriderna får nog vänta. Man spottar ju inte ur sig pengar direkt och nästa stora projekt är min pensionsresa som jag ska göra tillsammans med Johanna. Köra runt i södra England. Dofta på rosor och titta på slott. Jag har erbjudit Jakob att hänga med men han såg skeptisk ut -:) 

/http://handluggageonly.co.uk/2014/10/24/14-reasons-visit-hebrides-scotland/


Downton Abbey


Sissinghurst


Så. Slut på drömmerierna för idag. Verklighetens dammtussar skall utrotas. 

Trevlig helg kära vänner ❤

4 thoughts on “Drömmar och dammtussar

  1. Jag älskar hans böcker, kan även rekommendera Elly Griffiths böcker om Ruth Galloway om du inte har läs dem så gör det.

  2. Ha! Igår berättade sambon om just Peter Mays böcker, tips han fått av en kollega. Vi är båda helt sålda när vi läser/ser serien om Shetland. Som femtioårspresent fick jag en resa till Skottland och jag längtar tillbaka.
    Nu ska jag ragga böcker och äta miljöerna med sked. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s