Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Baksmälla

Lämna en kommentar

Jag vet vad ni tänker. Och det var meningen också.

Men med baksmälla menar jag idag ryggont. Min rygg var inte riktigt i form för en heldag i Köpenhamn och det får jag lida lite för idag. Men vi hade en mysig dag och det är huvudsaken. God mat i magarna och servetter i påsarna. Ok, vi var två som köpte servetter. Nummer tre gick in stenhårt för att dra hem allt från Systrerne Geene som innehöll ingefära. En rullväska hade nog varit på sin plats -:)

Nu har jag klippt ner en del på balkongen som börjat vissna. Återstår bara att asa ner skräpet i soprummet. 

Försöker för övrigt städa lite men tycker bara att allt blir ännu rörigare. Tror jag går ut i stället då jag slipper röran. 

Go söndag ❤

Finns lite grönt kvar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s