Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Det gnager

2 kommentarer

Hemma igen efter kiropraktorbesök. ”Lyckades” göra ett feltramp förra veckan när jag skulle gå av bussen och sen var det klippt. Igen. Kan knappt gå och det innebär att jag inte kan jobba. Och det gnager nästan mer än ryggontet. Att ”svika” sina arbetskamrater känns för jäkligt. Just denna veckan är det noll läge att vara hemma men vad gör man? Personalbrist och dålig planering (noll planering) från chefen är ju egentligen inte mitt problem, men det bli mitt problem. 

Nu kan ni få lov att hålla tummarna att jag snart är på benen igen. Tills dess så roar jag mig med säsong två av Narcos, små rundturer runt soffan och knipövningar med skinkorna. Jättekul!

2 thoughts on “Det gnager

  1. Knipövningar och en och annan kopp kaffe kanske? ☕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s