Kaffebönan

fyllig och god men lite besk

Äpplen och skinkor

2 kommentarer

Börjar lördagen med äppelplockning och skinkrullningar. Allt enligt kiropraktorns order. Ser ni det framför er? Stackare! Blunda genast. 

Fortsätter med kaffe och funderingar vad jag ska göra med denna dagen. 

Plocka fram min lilla lilla skruvmejsel och börja demontera hallskåpet? En dörr i taget så blir det nog bra. 

Eller fundera ut hur jag ska belöna hustomten för hans excellenta (stavningen?) jobb med att installera tvätt och diskmaskin till mig. När jag nämnde för honom att jag hade shoppat så räckte han genast upp handen och viftade och gastade ” jag kan hjälpa dig installera”. Och ja, det gjorde han med den äran. Men sedan ojade han sig över att det hade varit jobbigt och jag anar att han vill ha något för besväret ( och nu betackar jag mig för de snuskiga tankar som far upp i era små huvuden) Tänkte att jag kan virka några grytlappar till honom eller baka en kaka -:)

2 thoughts on “Äpplen och skinkor

  1. Här bjuder du på många bilder! 😉
    Lycka till med både rullningar och äppleplock. Myslördag tänker jag mig att det får bli.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s